Бургас се обедини, за да спаси малката Натали. 15-ина дни след

...
Бургас се обедини, за да спаси малката Натали. 15-ина дни след
Коментари Харесай

Бургас се обедини, за да спаси малката Натали

Бургас се сплоти, с цел да избави дребната Натали. 15-ина дни след стартирането на акцията за събиране на средства за лекуването й в чужбина са постъпили 52 780 лв. по банков път, 22 663 лв. от DMS акцията и 1 132 лв. от други източници, заяви Флагман.бг.

„ Нямаме думи да изразим своята наслада и признателност! До финалната права остава напълно мъничко.Уникално е да видиш, че нещата се получават и, че има смисъл ”, споделиха уредниците на акцията.

Те благодариха на всички участници в благотворителната самодейност, измежду тях и на Станислав Тенев и потребителите от групата „ Шофьори Бургас ”, които оказаха голяма помощ.

Припомняме, че Натали попадна в Параграф 22. Държавата отхвърли да отпусне средства за лекуването й, тъй като съгласно служителите във Фонда за лекуване на деца в чужбина, избавителната интервенция може да се извърши в България. Тук обаче нито един доктор или болница не се ангажира да направи комплицираната интервенция.

Така самотната майка на Натали се обърна към всички хора с положителни сърца и ги прикани за помощ. Необходима е още дребна сума, с цел да замине момиченцето на лекуване в немска клиника.
Помогнете на дребната Натали да живее! Ето методите:

Банкова сметка:
Investbank
BG86IORT80485024770700
BIC IORTBGSF
Титуляр: Калояна Канариева

DMS NATALI - 17777
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР